Over mij en mijn bedrijf

Mijn naam is Nicole Hensgens. Na meer dan 25 jaar ervaring te hebben opgedaan als directie-assitente en in de PR, ben ik in april 2018 V@niq Management Support gestart.

Als Virtueel Assistent ondersteun ik op een proactieve manier (zelfstandige) ondernemers op secretarieel en administratief gebied. Daarbij streef ik er naar een meerwaarde voor en verlengstuk van mijn klant te zijn. Ondanks het virtuele vind ik de menselijke “klik” erg belangrijk.

Klanten waarderen mijn professionaliteit en discretie in benadering, afstemming, communicatie en houding. Verder vinden zij mijn representatieve, spontane en authentieke uitstraling prettig in de contacten. Hierbij neem ik een heldere en duidelijke positie in, echter zelden op de voorgrond.

Tot mijn vaste klantenkring behoren onder andere ondernemers in de vastgoedwereld en in bedrijfsmaatschappelijk werk.

Ik ben al beschikbaar vanaf een aantal uur per week. Ook ben ik op projectbasis inzetbaar en in overleg op locatie aanwezig. De inhoud van onze samenwerking is maatwerk.

Nieuwsgierig in wat ik voor je kan betekenen? Lees dan nog even verder of neem contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.